Sophie Turnerin kurvit oransseina: ”Oodi Halloweenille”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen Sophie Turner kuuluu niihin kaunottariin, jotka kilpailevat muhkeimman takamuksen omistajan tittelistä kurvitar Kim Kardashianin kanssa. Sähäkäksi aussiksi mallipiireissä kutsuttu neitokainen julkaisee aika ajoin muodokkaita otoksia verkossa.

Nyt Sophie on ollut monien muiden julkkisten tapaan Halloween-tunnelmissa. Vaaleaverikkö julkaisi Instagram-blogissaan kuvia, joissa hän on pukeutunut kurpitsan oranssiin mekkoon. Asu tuo esille Turnerin silmää miellyttävät kurvit.

– Oodi Halloweenille, kirjoitti Sophie blogiinsa.

28-vuotias australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Sarjan jälkeen hän työskenteli useille kuuluisille brändeille, ja on sittemmin poseerannut mainoskuvissa sekä uimapuku- ja glamourmallina.