Näyttelijä näännyttää itseään: ”Meidän täytyy olla laihoja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialaistähti Chris Hemsworth nousi maailmanluokan julkkikseksi otettuaan vastaan roolin Marvelin Thor-elokuvissa. Mies nähdään paraikaa valkokankaalla Rush-elämäkertaelokuvassa ja Thor: The Dark World -toimintaelokuvassa. Tosielämässä tähti käy tällä hetkellä läpi haastavia aikoja.

30-vuotias leffakomistus on nimittäin omien sanojensa mukaan näännytysdieetillä. Hän yrittää laihduttaa uutta Ron Howardin ohjaamaa In the Heart of The Sea -elokuvaa varten. Hän syö päivittäin vain 500 – 600 kilokalorin verran, jotta voisi uskottavasti esittää elokuvassa nääntyvää merimiestä.

– Elokuva kertoo tositarinan, joka sai Herman Melvillen kirjoittamaan Moby Dickin. Joukko merimiehiä laivassa, jonka valas kaataa. Laiva uppoaa ja he ajelehtivat 90 päivää lautoilla. Alkavat kuolla ja syödä toisiaan. Se on romanttinen komedia, kommentoi Chris Hemsworth humoristisesti rooliaan Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa.

– Meidän täytyy olla laihoja. Joten syömme 500 tai 600 kilokaloria päivässä. Söin juuri herkkuaterian pari minuuttia sitten, joten olen hyvällä tuulella. Otin vähän pizzaa. Kymmenen palaa.

Mies joutuu hoikistumaan jonkin verran, sillä hän lihotti itseään noin yhdeksän kiloa kerätessään lihasmassaa Thor-elokuvan roolia varten. Tähti ei joudu olemaan hermojen koetuksella yksin, sillä koko näyttelijätiimi laihduttaa tiukalla kurilla.

Chris Hemsworth kuuluu näyttelijäperheeseen. Myös hänen Liam ja Luke -veljensä ovat näyttelijöitä. Tähti on naimisissa näyttelijätär Elsa Patakyn kanssa. Parilla on yhteinen tytär nimeltään India Rose. Chris on näytellyt muun muassa elokuvissa Star Trek, The Cabin in the Woods, The Avengers ja Lumikki ja metsästäjä.