Claudia Romanin pakarat vilkkuivat pikkumekosta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani tunnetaan Miamin rantababena, joka vilvoittelee usein muotojaan kyseisen kaupungin kuuluisimman rannan vesissä. Tähti päätyy verrattain usein valokuvattavaksi auringonottopuuhissa.

Nyt Claudia nähtiin tuulisena päivänä Miamin kaduilla. Tällä kertaa neitokainen ei kuitenkaan ulkoillut bikinisillään, vaan hänen yllään oli musta minimekko, jonka helma riitti hädin tuskin peittämään hänen privaattialueensa. Tuuli kävi hameen helmaan, ja oli nostaa sen liiankin ylös, jolloin julkkis joutui itse pitelemään mekkoa aloillaan.

31-vuotias Claudia Romani on syntyjään italialainen neitokainen, joka muutti teini-ikäisenä Tanskaan ja myös opiskeli aikoinaan Britanniassa. Sittemmin julkkis päätyi Yhdysvaltoihin, jossa on kertonut viihtyvänsä hyvin. Malli on ikuistettu muun muassa FHM, Maxim, GQ ja Playboy -lehtien kuviin.