Sinullako iso takapuoli? Tässä plussat ja miinukset

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Mikä on monen miehen mielestä seksikkäin asia naisessa? Beyoncella, Cocolla, Kim Kardashianilla ja Jennifer Lopezilla on sellainen, ja sitä mittaamaan järjestetään jopa kauneuskilpailuja. Kyse on tietenkin isosta pepusta.

Kun pakaralihakset ovat tarpeeksi hyvinmuodostuneet ja takamuksessa on täytettä, voidaan erään tutkimuksen mukaan puhua terveyshyödyistä ja esimerkiksi immuniteetista kroonisia sairauksia vastaan. Muhkeiden peppujen takaa löytyy monta salaisuutta, jonka voivat tietää vain kyseisen ahterin omistavat naiset. Kuuma muotitanssi twerkkaaminen on varmasti nautinnollisempaa ison pepun kanssa. Leveälantioinen neito voikin seurata Miley Cyrusin jalanjäljissä ja antaa takamuksensa heilua esimerkiksi kaveriporukan bileissä.

Vaikka kyseinen kaunotar saattaa vaatia enemmän tanssitilaa muotojensa vuoksi, on hänellä litteäpeppuista kanssasisarta paremmat mahdollisuudet voittaa esimerkiksi juhlien tanssikilpailu. Tuomarin voi hypnotisoida puolelta toiselle heiluvalla pakaraosastolla seksuaalisesti vihjaavien r&b-kappaleiden aikana.

Eräs huono puoli isossa pepussa on se, että useimmiten hyvin istuvien farkkujen ostaminen voi olla hankalaa. Usein tällaisen henkilön vyötärö on kapea, mutta lantio ja peppu leveitä. Tämä luo tilanteen, jossa housut ovat löysät jommasta kummasta kohtaa kehoa. Yksi ratkaisu on käyttää strech-farkkuja.

Suuripeppuinen voi joskus olla pulassa, jos täytyy pujahtaa ihmisten ohi väenpaljoudessa. Perä kun voi olla tiellä esimerkiksi elokuvateatterin penkkirivejä pitkin hivuttautuessa. Koosta saa kiittää geenejä ja omaa äitiä, sillä useimmiten jättitakamus on suvun peruja. Mummot edellä, nuoremmat perässä.

Mitäs pienistä ongelmista, kun loppujen lopuksi iso takamus on kuitenkin ilon aihe varsinkin monelle kaksilahkeiselle, joka pääsee sitä tuijottelemaan. Nainen voi herättää paljon huomiota pelkästään kumartumalla nostamaan maasta sinne pudonneen kynän. Hyvällä tuurilla voivat vielä stringitkin vilahtaa pyllistäessä housujen alta esiin.

Kookasta ahteria voi käyttää myös oven sulkemiseen, mikäli kädet ovat täynnä tavaraa. Hyvinmuodostunut takalisto on lisäksi hyvä pehmuste, mikäli joutuu istumaan kovalla pinnalla pitkään. Monet litteätakamuksiset voivat kokea nopeammin perän puutumista kuin jättipeppuiset ystävänsä. Kaveripiirissä henkilöstä tulee helposti porukan ”J-Lo” tai ”Beyonce”.