Harry Stylesin asu pilkkasi popparia: Mitä pilkotti jalkovälistä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuluneen Halloweenin suosituin pukeutumistyyli ei ollut noita, paholainen tai karmiva örkki, vaan lähes jotain yhtä pelottavaa. Moni henkilö julkiseen statukseen katsomatta on pukeutunut tänä vuonna poptähti Miley Cyrusiksi. Asut mukailevat tähden ronskeja esiintymisasuja.

Puku on sitä kornimpi, mitä vähemmän se sopii pitäjälleen. Myös One Direction -komistus Harry Styles on ikuistettu biletunnelmissa Mileyna. Otos on siitä korni, että poppari on pukeutunut pelkkiin hotpantseihin ja laittanut nänniensä päälle teipit. Tähden kädessä on Cyrusin tuttu jättihanska, jonka sormi peittää miehen genitaalialuetta.

Styles yritti juuri äskettäin iskeä erästä puumanaista, mutta tuli torjutuksi. Popparin charmi ei tehonnut australialaiseen TV-juontaja Samantha Armytageen, koska nainen ymmärsi olevansa tarpeeksi vanha ollakseen Harryn äiti. Flirtti kuitenkin piristi keski-ikäistä naista.