Onko tässä tosiaan Heidi Klum? Uskomaton maskeeraus yllätti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweenia juhlittiin näyttävästi myös julkkisten keskuudessa. Viihdemaailman tähdet esittelivätkin upeita naamiaisasujaan kameroille ja kilpailivat siitä, kenen asuvalinta valittiin parhaimmaksi. Heidi Klum on eittämättä jälleen kärkisijoilla.

Supermallin Heidi Klumin halloween-asut ovat tunnetusti lajinsa parhaimpia. Vuonna 2011 hän säväytti pukeutumalla rajuun Näkymätön nainen -naamiaisasuun. Taannoin hän pukeutui New Yorkissa järjestämissään Halloween-juhlissa vanhaksi mummoksi ja sai leuat loksahtamaan. Puvusta saatiin jo aiemmin esimakua naisen Twitter-tilin kautta.

Supermalli Heidi Klum tunnetaan siitä, että hän esiintyy usein punaisella matolla näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Rakkauselämän kommellukset eivät ole huippumallin menoa hidastaneet, sillä hän on löytänyt laulaja Sealin tilalle jo uuden siipan henkivartijastaan Martin Kristenistä.