Elokuvateatteri mokasi: Homoeroottinen pilakuva mainostaa supersankarielokuvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel-yhtiön sarjakuviin perustuva Thor-supersankarielokuva oli menestys joka nosti australialaisnäyttelijä Chris Hemsworthin maailmanluokan tähdeksi. Natalie Portmanin, Tom Hiddlestonin ja tietenkin Hemsworthin tähdittömä Jatko-osa Thor: The Dark World sai ensi-iltansa 30. lokakuuta.

Nyt kiinalainen elokuvateatteri on tehnyt Thor: The Dark World -elokuvaa mainostaessaan nolon mokan, joka on herättänyt laajaa huvittuneisuutta internet-käyttäjien keskuudessa. Virallisen elokuvajulisteen sijaan teatteri nimittäin käytti elokuvan mainoksena verkon syövereistä löydettyä fanin muokkaamaa kuvaa.

Jokseenkin homoeroottisessa kuvassa Chris Hemsworthin esittämä Thor pitelee Tom Hiddlestonin näyttelemää Loki-pahista rakastavassa syleilyssään. Virallisessa julisteessa Hiddlestonin paikalla nähdään elokuvan naispääosaa esittävä Natalie Portman.