Alkoholistina toilailevasta David Arquettesta tulee taas isä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Courteney Coxin entinen aviomies David Arquette sai muutama vuosi sitten elämänsä järjestykseen ihastuttuaan reportteri Christina McLartyyn. Nainen jätti näyttelijän kesällä ja David on viettänyt sen jälkeen aikaansa lähinnä viinan kanssa sekoillen.

Nyt tilanteeseen on todennäköisesti tulossa suuri muutos, sillä Christina McLarty on neljännellä kuukaudella raskaana. Kyseessä on reportterin ja David Arquetten ensimmäinen yhteinen lapsi. Miehellä on yhdeksänvuotias tytär entisen vaimonsa Courteney Coxin kanssa. Kanadassa parhaillaan elokuvakuvauksissa oleva näyttelijä ei ole vielä kommentoinut raskausuutisia, mutta ilouutinen on myös tavoittanut hänet, TMZ paljastaa.

David Arquette otti aikoinaan Coxista eroamisen niin raskaasti, että ratkesi ryyppäämään. Mies päätyi lopulta vieroitushoitoon, jossa hän sai apua alkoholiongelmaansa ja eron aiheuttamaan hermoromahdukseen. Nyt mies on kulkenut tuttuja polkuja, sillä hän erosi kesäkuussa viimeisimmästä tyttöystävästään Christina McLartysta ja alkoholisoitui saman tien.