21-vuotias Victorian enkeli talvikauden viettelevissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Chigagossa syntynyt amerikkalaismalli Karlie Kloss omaa tanskalaiset juuret. Skandinaavisen näköinen neitokainen on onnistunut nousemaan muotimaailmassa arvostetun Victoria’s Secret -brändin luottomalliksi. Ikää tähdellä on vasta 21 vuotta.

Karlie esittelee nyt uusimpia talvikauden alusvaatteita, jotka ovat Victoria’s Secret -merkin parhaimmistoa. Popoholic-sivusto luonnehtii otoksia kuviksi, jotka saavat miehet kuolaamaan. Kloss säkenöi pitsin keskellä naisellisena.

Neitokaisen pitkiin jalkoihin on kiinnitetty aiemmin viihdelehdissä huomiota. Hänet rankattiin viime vuonna Models.com-verkkojulkaisussa maailman neljänneksi parhaaksi supermalliksi. Hän on Victorian enkeli ja esiintyy usein merkin muotinäytöksissä ja katalogikuvissa. Taannoin Vogue-lehden Ranskan versio nimesi Klossin vuosikymmenen 30 parhaan mallin joukkoon.