Nainen synnytti ravintolan vessaan – vauvalle hauska lempinimi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet mitä kummallisimmista synnytystapahtumista, joissa nainen on saanut lapsensa yllättäen sairaalan käytävällä tai omassa kylpyhuoneessaan. Yleensä tarinat ovat kuitenkin saaneet onnellisen lopun, ja niin kävi myös tuoreimmassa tapauksessa, jossa pienokainen saapui maailmaan hieman turhan aikaisin.

Parikymppinen Shardonnay Hill oli ostamassa ranskalaisia floridalaisessa McDonald’sissa, kun hän joutui kesken tilauksen menemään suurissa synnytystuskissa vessaan. Hän pyysi avukseen pikaravintolan työntekijän, ja isoäitinsä avustuksella he saivat saatettua maailmaan pienen poikavauvan.

Keskonen syntyi kolme kuukautta etukäteen ja hänet ristittiin Joshua Murrayksi, The Stir raportoi. Tuore äiti ja vauva toimitettiin pian sairaalaan ja molemmat voivat olosuhteisiin nähden hyvin. Pieni poika on saanut jo lempinimen, ja sukulaiset kutsuvat häntä leikkisästi nimellä Ronald McDonald.