Wolverine saa jälleen jatkoa – Hugh Jackman palaa rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on noussut suuren yleisön tietoisuuteen erityisesti Marvel-yhtiön supersankari Wolverinen roolissa. Hahmo nähtiin valkokankaalla tänä vuonna Wolverine -elokuvassa ja jälleen ensi vuonna X-Men -elokuvasarjan tuoreimmassa osassa.

Hugh Jackman on siis nähty suosikkihahmona ja kohta seitsemännessä elokuvassa, mutta aivan vielä tähti ei ole valmis riipustamaan kynsiä naulakkoon. Heinäkuussa ensi-iltansa saanut Wolverine oli maailmanlaajuinen menestys, ja Twentieth Century Fox -tuotantoyhtiö suunnittelee jo jatkoa.

Deadline-verkkosivuston mukaan Hugh Jackman tulee olemaan jälleen mukana. Myös ohjaaja James Mangold on näillä näkymin palaamassa hahmon pariin tämän tulevassa kolmannessa sooloseikkailussa. Heinäkuussa ensi-iltansa saanut Wolverine tuotti maailmanlaajuisesti 413 miljoonaa dollaria.