Ystävät varoittavat Kim Kardashiania – Kanyen talutusnuorassa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West vaihtoivat äskettäin kihlasormuksia ja Kanye on jo väläytellyt järjestävänsä häistä kuninkaallisiakin juhlia suuremman tapahtuman. Kim Kardashianista tulee vihkimisen myötä Kim West.

Kanye West on palkannut avukseen peräti viisi hääsuunnittelijaa ja hän on suurieleisesti unelmoinut järjestävänsä maailman mahtavimman seremonian. Kimin ystävät ovat kuitenkin kehoittaneet naista harkitsemaan papin aamenta tarkkaan. Life & Style -lehden mukaan ystävät ovat huolissaan Kanyen kontrolloivasta käyttäytymisestä ja Kim on heidän mukaansa nykyään räppärin ohjelmoima nainen.

– Jo pelkästään kosinta pesäpallostadionilla oli liikaa, koska tuollainen toiminta ei ole ollenkaan tyypillistä Kimille. Kanye on suunnitellut kaiken aina valmiiksi, jopa Kimin pukeutumista ja kenkiä myöten. Häiden lisäksi mies kontrolloi heidän kotinsa remonttia ja sitä, mihin tilaisuuksiin he osallistuvat, lähipiiristä kuiskitaan.

Kim ei omien sanojensa mukaan ole miehensä pompoteltavissa, mutta ystävät ovat sanoneet, että nainen ei yksinkertaisesti näe kokonaisuutta ollessaan niin rakastunut kuin nyt on. Heidän mukaansa Kim elää Kanyen luomassa kuplassa.

Kanyen mielestä hänen tuleva vaimonsa ansaitsisi oman tähden Walk of Famelle. Pariskunnan hääjuhlia vietetään Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa. Laulaja palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kim ja Kanye matkaavat alttarille elefanttien kyydissä ja he ovat pukeutuneet käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin.