Amber Portwood vapautui vankilasta etuajassa – pääsi tapaamaan tytärtään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV-kanavan suositusta Teiniäidit-realityohjelmasta tutuksi tullut Amber Portwood tuomittiin viime vuonna vankeuteen. Tuomio määrättiin, koska Amber Portwood keskeytti oikeuden aikaisempien rikosten vuoksi hänelle määräämän hoito-ohjelmansa.

Teiniäidille määrättiin alun perin viiden vuoden vankeustuomio. Nyt Amber Portwood on kuitenkin päässsyt vapaaksi jo 17 kuukauden jälkeen. Syy ennenaikaiselle vapautumiselle oli TMZ-sivuston mukaan realitytähden hyvä käytös vankilassa. Itseään täysin raitistuneeksi kuvaileva Amber Portwood pääsi vihdoin viettämään aikaa tyttärensä kanssa. Nelivuotias Leah-tytär asuu nykyään Gary-isänsä luona.

Amber Portwoodilla on miesystävänsä Gary Shirleyn kanssa kolmevuotias tytär Leah, jonka odotusta realityohjelmassa aikoinaan seurattiin. Lapsi oli taannoin jäädä ilman äitiä, sillä Star-lehden mukaan realitytähti yritti itsemurhaa lääkkeiden yliannostuksella. Kotoaan tajuttomana löydetty Amber selvisi kuitenkin hengissä.