Jennifer Lopez leikkeli kasvojaan? Kiistää väitteet jyrkästi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina erohuhujen keskiössä. Hänen kerrottiin äskettäin lopettaneen suhteensa taustatanssijansa Casper Smartin kanssa. Kipinä parin suhteessa on sammunut, minkä vuoksi he ovat viettäneet aikaa erillään.

Nyt 44-vuotias Jennifer on päässyt otsikoihin toisenlaisen, mutta vähintään yhtä mielenkiintoisen aiheen ansiosta. Kysymys on nimittäin siitä, onko Jennifer leikellyt kasvojaan vai ei? Tähti on nähty julkisuudessa aina melko samannäköisenä, eikä hän ole kovin paljoa muuttunut esimerkiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana.

Lontoolainen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubi twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Hän twiittasi myös ennen ja jälkeen -kuvat popparista, joilla perusteli väitteitään. Jennifer lopez vastasi viestiin.

– Anteeksi, herra, mutta en ole koskaan leikellyt itseäni mitenkään, kirjoitti tähti asiantuntijalle Twitter-palvelussa.

Lopezin fanit puolustivat raivoisasti tähteä, minkä jälkeen A-Ayoubi väitti assistenttinsa kirjoittaneen viestit hänen tietämättään. Mies myös pyyteli anteeksi epäsopivia kommentteja, uutisoi Daily Mail.

Sama lääkäri on kommentoinut aiemmin myös Melanie Griffithin, Sharon Osbournen ja Heidi Montagin muuttuneita piirteitä. Jennifer Lopez on moneen kertaan todennut mediassa olevansa tyytyväinen vartaloonsa sellaisenaan. Hänen mukaansa se, että itse uskoo asiaan, muuttaa lopulta toistenkin mielipiteet.