Kim Kardashian käy vaa’alla 14 kertaa päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni tuore äiti saattaa ajatella, että voi pudottaa raskauskilot nopeasti julkkisten tavoin. Esimerkiksi Kim Kardashianin hehkuttama Atkinsin dieetti nähdään yhtenä yleisenä vaihtoehtona.

Tavallisilla ihmisillä on harvoin samanlaista mahdollisuutta palkata itselleen kuntovalmentajia, lastenhoitajia ja henkilökohtaisia kokkeja helpottamaan urakkaa. Painon pudottaminen ja löysän ihon jumppaaninen onnistuvat kuitenkin jokaiselta ihmiseltä, mikäli tuloksia on valmis odottamaan hieman kestävämmällä aikajanalla.

Kim Kardashian on julkisesti sanonut, että tahtoo pudottaa raskauskilonsa mahdollisimman pian, ja hänen lähipiiristään on kuiskittu koko ajan neitokaisen laihduttavan liki väkipakolla. Kim on nimitellyt itseään lihavaksi ja tahtoo pudottaa painonsa takaisin aiempiin mittoihin – hinnalla millä hyvänsä.

Osa pitää naisen tavoitetta jopa sairaana, koska hän ajattelee laihduttamista ympäri vuorokauden. Yahoo!-sivuston mukaan Kimillä on seitsemän vaakaa ympäri taloa, ja hän käy punnitsemassa itsensä 14 kertaa päivän aikana. Hänellä on hyvin erilaisia vaakoja, aina digitaalisista käsitehtyihin, ja jokainen on hänen lähipiirinsä mukaan ahkerassa käytössä.