Miehen kädet pyörivät kuin tuulimyllyt – kykenetkö sinä samaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Dicotanssiliikkeet voidaan helposti suorittaa tavallisia toimia esittäen. Esimerkiksi kuvitteellinen kalastaminen, ostoskärryjen työntäminen tai pinnan alle sukeltaminen nenästä kiinni pitäen ovat liikkeitä, jotka musiikin tahdissa näyttävät dicoon kuuluvalta tanssimiselta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu video, jolla mies pyörittää käsiään musiikin tahdissa. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta kun liikkeeseen lisätään vauhtia, näyttää kun punapaitaisen kaverin raajat olisivat irtonaisia. Ne nimittäin pyörivät hurjasti ikään kuin akselinsa ympäri.

Hoikat käsivarret ovat myös pitkiä, ja pituus vahvistaa efektiä entisestään. Toisinaan amatöörien hauskat tanssivideot nousevat netin katsotuimpien tallenteiden listoille ja tässä on yksi potentiaalinen verkkoennätyksen tekijä.