Peter Franzén Hollywood-roolistaan: ”Voi poikia jotain hyvää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Peter Franzén elää parhaillaan unelmaansa todeksi monella eri tasolla. Hän on asunut vaimonsa Irina Björklundin kanssa vuodesta 1999 lähtien Los Angelesissa ja perheeseen kuuluu Diego-poika. Urallaan mies on napannut kansainvälisiä rooleja, ja seuraavaksi hänet nähdään The Gunman -toimintaelokuvassa.

Stara tapasi näyttelijän Leijonasydän-elokuvansa merkeissä, mutta samalla tiedustelimme miltä tuntui olla mukana suuren luokan Hollywood-elokuvassa nimekkäiden tähtien kanssa.

– The Gunman oli isoin juttu, mitä olen saanut aikaiseksi Los Angelesissa. Kun on kyseessä isompi leffa, niin siitä voi tietenkin poikia jotain hyvää, Peter Franzén kertoi Staralle.

– Se meni oikein kivasti. Oli hyviä hetkiä ihmisten kanssa. Toivotaan, että siitä tulee hyvä leffa ja toivon tietenkin, että olen siinä esillä enemmän kuin joku kymmenen minuuttia.

Elokuvassa tullaan näkemään Hollywoodin tähtiloistoa, kun mukana ovat muun muassa Sean Penn, Javier Bardem ja Idris Elba. Franzén on kuvannut Iltapäivälehdille rooliaan elokuvan seitsemänneksi suurimmaksi. Elokuvasivusto IMDB:n mukaan elokuva nähtäneen valkokankaalla ensi vuonna.