Denise Richards haluaa eroon Charlie Sheenin kaksospojista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Charlie Sheenin moniongelmainen ex-vaimo Brooke Mueller joutui viime keväänä psykiatriseen vieroitushoitoon muun muassa reseptilääkkeiden väärinkäytön johdosta. Samalla hänen ja Sheenin neljävuotiaat kaksospojat annettiin väliaikaisesti Denise Richardsin huostaan.

Sittemmin Mueller karkasi kuuluisalta Betty Fordin klinikalta ja päätti lopettaa vieroitushoidon, koska koki sen liian rankaksi. Hän menetti samalla mahdollisuudet lastensa huoltajuuteen. Charlie Sheenin entinen vaimo Brooke Mueller on antanut kaksoispoikansa jo vuosi sitten Sheenin toisen exän, eli 42-vuotiaan Denise Richardsin hoidettavaksi.

Sittemmin Denise määrättiin lasten viralliseksi huoltajaksi, vaikka Brooke vastusti päätöstä. Nyt kuitenkin Denise on päättänyt, että ei aio hoitaa Sheenin ja Muellerin kaksospoikia enää, koska he aiheuttavat käytöksellään hankaluuksia. He muun muassa käyttäytyvät väkivaltaisesti Denisen omia lapsia ja koiria kohtaan.

Denise Richards kirjoitti asiasta Los Angeles Countyn lasten ja nuorten asioista vastaavalle yksikölle. TMZ:n mukaan Bob ja Max -nimiset pojat ovat heitelleet toisiaan leluilla kasvoihin, satuttanut koulukavereitaan ja läpsineet opettajiaan. Brooke Mueller ei ole antanut myöskään lupaa poikien psykologiseen hoitamiseen, jota Denise on ahkerasti yrittänyt heille järjestää.

Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin kaksospoikien piti jäädä Richardsin huostaan lopullisesti, mutta mikäli poikien käytös ei parane, luopuu Richards huoltajuudesta. Brooke Muellerista levisi hiljattain verkkoon kuvia, jossa hän poltti crack-piippua, joten nyt lähinnä mietitään, mikä olisi lasten kannalta paras vaihtoehto sijoituskysymyksessä.