Poliisit uskovat: Aave vandalisoi poliisiautoa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aaveiden tai muiden henkiolentojen olemassaolosta ei ole tieteellisiä todisteita, mutta siitä huolimatta niihin uskovia löytyy runsaasti. Luotettavan todistusaineiston puutteesta huolimatta internet on pullollaan kuvia ja videoita, joiden väitetään esittävän aaveita ja niiden tekoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Yhdysvaltain Connecticutissa sijaitsevassa Hartfordissa väitetään riehuvan kummituksen, jolla on ilmeisesti jäänyt eläessään jotain hampaankoloon poliiseja vastaan. Valvontakameran kuvasta nimittäin nähdään, kuinka voimakas tuulenpuuska repii parkkipaikalle pysähtyneen poliisiauton sivupeilin irti, kuljettaa sitä ympäri aluetta ja tiputtaa peilin lopulta takaisin poliisiauton viereen.

Brittiläisen Mirror -lehden mukaan monet Hartfordin poliiseista uskovat parkkipaikan olevan riivattu. NBC TV -kanavan säätiedottaja Brad Field tosin epäilee vandalismin olleen kummituksen sijaan pienehkön pölypyörteen tekosia.