15-vuotiaan imitaattorin huikea hahmogalleria – tunnistatko äänet?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillekin ihmisille on suotu lahja matkia esimerkiksi kuuluisten näyttelijöiden tai laulajien ääniä. Pohjois-Carolinan Mebanesta löytyy nuori imitaattori, jonka lahjat ovat aivan omaa luokkaansa.

15-vuotias Jake Foushee on aivan tavallinen teinipoika, kunnes alkaa puhua. Nuorukainen julkaisi taannoin videon, jossa hän matki kuuluisaa elokuvatraileriääntä, edesmennyttä Don LaFontainea. Uusimmalla YouTube-videollaan Foushee on laajentanut hahmogalleriaansa.

Hän imitoi videolla muun muassa kuuluisia elokuvahahmoja ja näyttelijöitä. Jaken huulilta kuullaan oma versio Family Guy -televisiosarjan hahmojen, Ted-elokuvan karhun ja brittitähti Jason Stathamin äänestä. Tämän lisäksi erinomaisella videolla esittäytyvät Christian Balen Batman ja Morgan Freeman.