Justin Bieberin prostituoitu avasi suunsa: ”Hän on erittäin hyvä sängyssä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber järkytti äskettäin faninsa riettailulla Brasilian kiertueen aikana. Miehestä levisi verkkoon video, jossa hän nukkuu vuoteella Tati Neves -nimisen neitokaisen kuvaamana. Nainen on mainostanut seksipalvelujaan muun muassa lehdessä.

Bieber itse kielsi Nevesin olevan prostituoitu. Tapahtumien verkko tihenee yhä entisestään, kun Tati on nyt avannut sanaisen arkkunsa seksikokemuksistaan kanadalaisen superpopparin kanssa. 27-vuotias yhden lapsen äiti kertoi kuvanneensa videon kamerakännykällään todistaakseen ystävälleen tilanteen.

Vielä Globo TV:n Fantastico-ohjelmassa Tati vaikeni parin harrastamasta seksistä, mutta suu aukesi The Sun -lehden haastattelussa. Neves kertoi lähteneensä aamulla hotellihuoneesta, minkä jälkeen Bieber soitti hänen peräänsä ja pyysi tulemaan takaisin. Kiihkeän seksin väsyttämä nainen ei enää tähän suostunut.

– Se oli upeaa ja ikimuistettavaa. Hänellä on melko hyväkuntoinen vartalo, ja se näytti hyvältä alasti. Uskokaa minua, hän on hyvin varusteltu ja erittäin hyvä sängyssä, kertoi Tati Neves lehdelle.

Neves päätyi alunperin Bieberin käsivarsille, kun tähti soitti hänelle ja kutsui vuokraamaansa Rio de Janeirossa sijaitsevaan kartanoon. Poppari piti siellä juhlat Zax-klubilla soittaneen DJ-ystävänsä kanssa. Bieberin edustaja ei ole vielä kommentoinut mitään Tatin liikkelle laittamiin huhuihin. Zax-klubin omistaja antoi lausunnon medialle, jonka mukaan Neves ei ollut yksi kolmestakymmenestä tytöstä, jonka Bieber valitsi mukaansa vuokrattuun kartanoon.