Karmea löytö hautausmaalla – kuolleeksi luultu nousi haudastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisiin päätyy aika ajoin tositarinoita siitä, kun henkilö herää kesken hautajaisten eloon. Nyt eräs kuolleeksi luultu mies on osoittautunut eläväksi, mutta asia havaittiin vasta hautaamisen jälkeen.

Brasilialainen nainen oli Sao Paulossa Ferraz de Vasconcelosin hautausmaan perhehaudalla suremassa, kun hän kuuli lähellä olevasta haudasta ääntä. Maan multa myös liikkui. Poliisi ei uskonut naisen raporttia, joten hän kutsui paikalle hautausmaan työntekijät tarkastamaan tilanteen.

Haudasta löytyi kuolleeksi luultu mies, joka nostettiin pian ylös ja laitettiin makaamaan ruohikolle. Tilanne päätyi myös verkkovideolle, jossa vaivoin tajuissaan olevan miehen nähdään liikuttavan käsiään. Henkilön kerrotaan päätyneen hautaan väkivaltaisen tappelun jälkeen. Mies toipuu parhaillaan sairaalassa, uutisoi Daily Mirror -sivusto.