Peter Franzén: ”Treenaan kolme kertaa viikossa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisnäyttelijä Peter Franzén on parhaillaan ajankohtainen monestakin syystä, sillä hänet nähdään parhaillaan valkokankaalla hyvin menestyneen Leijonasydän-elokuvan pääroolissa. Ensi vuonna vuorossa on suuren luokan Hollywood-elokuva.

Leijonasydän-elokuvassa nähtävät uusnatsit olivat varsin lihaksikkaassa kunnossa olevia korstoja. Franzénille fyysisyys on tavanomainen näyttelijätyöhön kuuluva asia, jossa ei ole sen enempää ihmettelemistä.

– Se oli tällainen cross training -juttu, mitä tehtiin. En kerinnyt olemaan siinä kauheasti mukana, koska olin oman leffani kuvauksissa. Olen tottunut tekemään fyysistä treeniä itsekseni, joten mulle se ei oikeastaan vaikuttanut kovin paljon. Treenaan muutenkin kolme kertaa viikossa, näyttelijä kertoi Staralle.

– Olen kokenut, että fyysisyys on auttanut minua pysymään terveenä ja helpottanut erilaisten roolihenkilöiden sisälle menemistä. En tiedä, miten usein nuo muut treenasivat. Varmaan joku kolmisen kertaa viikossa. Cross training on hyvä kunnonkohotuslaji. Hyvin monipuolinen. Harrastan itse nyrkkeilyä, pysyn sillä kuosissa.

Hollywood-toimintaelokuva The Gunman saa ensi-iltansa ensi vuonna.