Singaporen Batman tuomittiin vuosiksi vankilaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batman ja Teräsmies lukeutuvat maailman kuuluisimpiin supersankarihahmoihin. Kumpikin tunnetaan yleisesti vannoutuneina oikeuden puolustajina, mutta valitettavasti heidän singaporelainen kaimansa on päätynyt rikosten teille.

Batman bin Suparman, eli ”Batman, Suparmanin poika” -niminen singaporelaismies tuomittiin taannoin varkauksista sekä murrosta kahdeksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi vankeuteen. Miestä syytettiin myös esimerkiksi huumausainerikoksesta, josta häntä ei kuitenkaan tuomittu.

23-vuotias mies oli syyllistynyt muun muassa veljensä, Nurazman Suparmanin pankkikortin varastamisesta. Batmanin tuomio jää kuitenkin melko lyhyeksi, sillä The Real Singapore -sivuston mukaan murrosta saattaa maassa saada pahimmillaan jopa 14 vuoden vankeusrangaistuksen.

Batman bin Suparman on aikaisemminkin herättänyt nimensä vuoksi internet-käyttäjien huomion. Kahden supersankarin kaimalla on oma Facebook-fanisivu, joka on kerännyt jo yli 11,000 tykkääjää.