Amy Willerton palvoi aurinkoa bikineissä – paparazzi ikuisti salaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen muodokas kaunotar Amy Willerton nousi aikoinaan otsikoihin teinimissinä, kun Miss Asia Pacific -kisan korealaiset tuomarit olivat ahdistelleet häntä seksuaalisesti. Sittemmin Amy on ollut otsikoissa enemmän rohkeiden kuvien merkeissä.

Amy Willerton on mukana kilpailemassa Pelastakaa julkut, eli I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uudella kaudella, jota kuvataan Australiassa. Ennen ohjelman kuvausten alkamista hän on kuitenkin ehtinyt rentoutua Brisbanen kaupungissa. Bikineihin sonnustautunut Willerton kuvattiin ottamassa aurinkoa paikallisen hotellin uima-altaan edustalla.

Amy Willerton kertoi aikoinaan Miss Asia Pacific-kisoissaan kokemastaan ahdistelusta myös paikalliselle poliisille, jonka kilpailun järjestäjä kuitenkin lahjoi käteisellä rahalla kaikkien nähden. Myöhemmin Willerton sai tietää, että kansainvälisen mallikilpailun voittajaksi kruunattiin lopulta järjestäjämaan edustaja Miss Etelä-Korea.