Koulukuva päätyi julkisuuteen! Tältä miljoonien naisten päiväuni näytti lukiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauhea kankkunen -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin vuonna 2011 maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Taannoin kuuma näyttelijäkomistus nähtiin Häagen-Dazs -jäätelöyhtiön mainoksessa ja yllättämässä poptähti Selena Gomezia.

Nyt arkistojen kätköistä on kaivettu esiin Bradley Cooperin nuoruuskuva, joka on ikuistettu Pennsylvaniassa sijaitsevassa Germantown Academyssä lukukaudella 1989-1990. Nykyinen miljoonien naisten päiväuni näytti jo nuorempana melko samalta kuin nykyisin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Bradley Cooper kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan olevansa vuoden 2011 seksikkäin mies. Näyttelijähurmurin omasta mielestään hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.