Jennifer Lopezista Barbie-nukke – katso mikä tiimalasivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jennifer Lopez erosi taannoin taustatanssija Casper Smartista. Sittemmin Lopez on ollut kohuotsikoissa, kun hänen on epäity leikelleen kasvojaan kauneusleikkauksissa. Tähti itse on kuitenkin kiistänyt väitteet ja epäilyt jyrkästi.

Nyt Jennifer Lopez on saavuttanut uuden virstanpylvään, sillä hänestä on tehty aito Barbie-nukke. Mattel-leluyhtiö lanseerasi The Jennifer Lopez World Tour Barbie Doll -teemanuken, josta on nyt julkaistu valokuvia. Barbien saa omakseen Yhdysvalloissa 29,90 dollarilla. Barbien asun on suunnitellut Zuhair Murad.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lontoolainen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubi twiittasi äskettäin, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Hän twiittasi myös ennen ja jälkeen -kuvat popparista, joilla perusteli väitteitään. Lopezin fanit puolustivat raivoisasti tähteä, minkä jälkeen A-Ayoubi väitti assistenttinsa kirjoittaneen viestit hänen tietämättään.