Lily Collins rohkeassa asussa – ei juuri rintamusta peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo muutamia vuosia. Hänen merkittävin roolinsa nähtiin taannoin Oscarilla palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa. Seuraavana on vuorossa The Mortal Instruments City of Bones -elokuva.

Helmikuussa Lily rankattiin Oscar-juhlien seksikkäimmäksi nuoreksi tähdeksi, ja eilen hän lunasti jälleen odotukset Glamour 2013 Women of the Year Awards -gaalassa New Yorkin Carnegie Hallissa. Lilyllä oli yllään poikkeuksellisen paljastava mekko.

22-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.