Mary J. Blige paljastui näyttäväksi bikinikaunottareksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-laulaja Mary J. Blige tunnetaan artistiuransa lisäksi myös hyväntekeväisyystyöstä, joka joutui viime vuonna harvinaisella tavalla vastatuuleen rahaongelmien takia. Nyt hänestä on kuoriutunut bikinikaunotar.

maryjblige13112013

42-vuotias Mary J. Blige ei lukeudu viihdemaailman näyttävimpiin tähtiin, mutta nyt hän on yllättänyt ja poseerannut Shape-lehden joulukuun numeron kansikuvassa bikineissä. Lehdessä hän paljasti myös kuntoilleensa ahkerasti vuodesta 1997 saakka.

42-vuotias Grammy-palkittu Blige julkaisi What’s the 411 -nimisen debyyttialbuminsa vuonna 1992. Tähti on julkaissut uransa aikana yksitoista studioalbumia. Hän meni naimisiin managerinsa Martin Kendu Isaacsin kanssa vuonna 2003. Tähti nähdään näyttävässä roolissa tulevassa Rock of Ages -musiikkielokuvassa. Blige näyttelee elokuvassa muun muassa Tom Cruisen ja Catherine Zeta-Jonesin rinnalla.