Nälkäisiä festarivieraita ruokittiin tykillä – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen kesäfestareilla vieraillut tietää nälän yllättävän ennemmin tai myöhemmin bändeistä nauttimisen ja muiden tervehenkisten aktiviteettien ohessa. Useimmiten nälän tunnetta joutuu lievittämään esimerkiksi ylihintaisten makkaraperunoiden avulla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Näin ei kuitenkaan ole Teksasin Austininssa järjestettyjen Fun Fun Fun -festivaalien tapauksessa. Juhlissa nälkäisiä festivaalivieraita ruokittiin nimittäin lavalla olleen tykin avulla. Ruokatykki ampui yleisön edustajille tuoreita tacoja.

Tacotykkiä esitellään Youtubeen lisätyllä videolla. Siinä Youth of Today -yhtyeen nokkamies Ray Cappo ampuu bändinsä keikan aikana yleisöön liudan herkullisia tacoja. Toistaiseksis ei ole tiedossa, nähdäänkö vastaavanlaista ruokatykkiä tulevaisuudessa myös muilla festivaaleilla.