Tyrmistyttävä näky: Realityperhe piereskelee jopa TV-haastattelussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni televisiokatsoja on saanut nauttia rasavillin tyttölapsen edesottamuksista TV5-kanavalla esitettävässä Täältä tulee Honey Boo Boo -televisio-ohjelmassa. Lapsimissi Alana Thompsonin ja hänen perheensä elämää seuraava televisiosarja on ollut maailmalla jättimenestys.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Moni ihailee pikkumissi Honey Boo Boota lähinnä siksi, että tyttö ei ujostele ja uskaltaa olla oma itsensä myös kameroiden läsnäollessa. Sama pätee myös muihin perheenjäseniin, ja nyt yhdysvaltalaisen keskusteluohjelman isäntä Steve Harvey sai kokea karulla tavalla, millainen tunnelma perheessä vallitsee.

Kun perhe käsitteli keskusteluohjelman vieraana Pumpkin-tyttären rakkauselämää, päättivät he keventää tunnelmaa pieruilla. Pitkän linjan televisiopersoona ei ollut uskoa kokemaansa todeksi ja hän päivitteli, että televisio-ohjelma ei ole enää hänen luotsaamansa.

Vaikka Amerikasta annetaan muulle maailmalle yleensä pelkkä Hollywoodin huuruinen mielikuva, on tosiasiassa tavalliset kaduntallaajat hyvin usein juuri Thompsonin perheen kaltaisia. Poikkeuksena on tietysti se, että perheen pikkudiivalla on sangen suorasukainen ulosanti ja itsevarma asenne. Toisinaan häneltä puuttuu myös käytöstavat.