Täydellinen vartalo ilman kuntosalia? Näin se onnistuu

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nyt se on todistettu. Nimittäin se, että ihminen voi omata sutjakkaan vartalon ja ulkonäön myös ilman kuntosalilla rehkimistä. Kaikki eivät yksinkertaisesti voi sietää rautojen seassa tapahtuvaa hikoilua, vaan ylläpitävät kuntoaan jollain muulla tavalla.

Tästä elävänä esimerkkinä mainittakoon näyttelijä ja monien miesten märkä päiväuni Jessica Alba. Hän on suoraan sanonut inhoavansa kuntosalilla voimailemista ja turvautuukin ennemmin rakastamaansa lajiin, eli tanssimiseen. Samaan kastiin ilmoittautuu myös realitytähti Lauren Conrad, joka toki ymmärtää kuntosaliharrastuksesta saavutettua hyvänolontunnetta, mutta ei siedä salille menemistä. Hän suorittaa kuntoilun mielummin ulkoilmassa.

Entäpä bikineissä järisyttävän kauniilta näyttävä Sofia Vergara? Harva uskoisi hänen vieroksuvan kuntosaliharjoittelua, vaikkakin hän pakottaa itsensä sinne lähinnä ulkonäkö- ja ikäpaineisiin vedoten. Yhdysvaltojen ykkösleidi Michelle Obama on eräänlainen muoti-ikoni, ja hän myöntää inhoavansa salilla rehkimistä, vaikka siitä tuleekin loppupeleissä hyvä olo.

Näyttelijätär Reese Witherspoon on ymmärtänyt, että upea ulkomuoto ei aina vaadi maitohapon makua tai lihasten pullistelua. Esimerkiksi uiminen kuluttaa noin 500 kaloria tunnissa. Witherspoon onkin sanonut, että hän olisi todella onnellinen ihminen, jos hänen ei tarvitsisi enää koskaan käydä kuntosalilla.

Myös kiireinen elämänrytmi voi pitää linjat kunnossa, ainakin mikäli uskomme Blake Livelya. Hän on nimittäin vakuuttanut, ettei voisi harkita elävänsä päivääkään ilman aamukaakaota tai iltaherkkuina toimivia suklaapaloja. Sen sijaan hänen menevä elämäntyylinsä takaa luonnollisen harjoittelun, The Stir kirjoittaa.