Käytännön pila meni överiksi – uimari oli hukkua videolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Haihyökkäykset ovat karu tosiasia lämpimien maiden rantavesissä. Aika ajoin raportoidaan tilanteista, joissa hai on hyökännyt surffaajan tai uiskentelijan päälle vedessä. Kovin usein vastaavaa ei tapahdu, mutta ihmisissä elää voimakas pelko asian suhteen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt pelko on konkretisoitu eräälle koomiselle pilavideolle, jossa ystävät huijaavat uivaa miestä. He huutavat vedessä olijalle, että lähellä on hai, minkä jälkeen mies kauhistuu perin pohjin ja yrittää epätoivoisesti uida mahdollisimman nopeasti rantaan.

Hänen perässään seuraa hain evä, joka paljastuu kuitenkin kavereiden kyhäämäksi tekoeväksi. Kun pelästynyt henkilö pääsee rantaan, tulee hänen perässään myös sukeltaja, joka on pidellyt evää pystyssä veden alla. Tapauksen videolle tallentaneet ystävät nauravat täysillä, pilan kohde ei niinkään.