Beckhamit rakentavat taloonsa paniikkihuoneen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläiset julkkismaailman kuninkaalliset, eli Beckhamit, tunnetaan perhekeskeisestä elämäntyylistään. Nyt julkkisperhe on vihdoin löytänyt itselleen oman kartanon kalliiksi kerrotun vuokra-asunnon tilalle.

Beckhamit päättivät muuttaa pysyvästi takaisin Lontooseen Davidin työkuvioiden ja Victorian muotiputiikkien takia. He etsivät koko kesän kuumeisesti uutta asuntoa, ja nyt he ovat löytäneet unelmiensa kartanon Kensington Palacen läheltä. Kartanon hintalappu oli noin 60 miljoonaa euroa.

Daily Mailin mukaan uudessa talossa on panostettu erityisesti turvallisuuteen ja valvontajärjestelmiin. Sen lisäksi Beckhamit aikovat rakennuttaa sinne äänieristetyn paniikkihuoneen. Turvajärjestelyt saattavat kuulostaa maallikon korvaan oudoilta, mutta ovat tuikitavallisia rikkaiden asuntojen lisäosia esimerkiksi Yhdysvalloissa.

David Beckham osoitti äsken kunnioitusta vaimolleen tatuoimalla tämän nimen kämmenselkäänsä. Pariskunnalla on neljä lasta; 14-vuotias Brooklyn, 11-vuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja kaksivuotias Harper. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana ja David on tehnyt viime aikoina mallin töitä alusvaatemainoksissa jäätyään eläkkeelle ammattilaisjalkapalloilijan pestistä. Miehen otaksutaan kaavailevan oman jalkapallojoukkueen perustamista.