Suihkunraikas Lauren Goodger rintavissa kuvissa – duckfacella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen TOWIE-sarjan tähtenä mainettaan niittänyt Lauren Goodger on kuuluisuuteen astumisensa jälkeen joutunut vastaanottamattaan rankkaa palautetta painoonsa liittyen. Nainen uhosi taannoin paastoavansa niin kauan, kunnes ihmiset jättävät hänet rauhaan.

Lauren Goodger lukeutuu niihin tähtiin, jotka jakavat itsestään varsin tiuhaan tahtiin kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Nyt 27-vuotias realitytähti on jakanut Instagram-tilillään jälleen kaksi huomiota herättävää omakuvaa. Otoksissa suihkunraikas Lauren poseeraa rinnat vahvasti esillä, kasvoillaan niin kutsuttu duckface-ilme.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Lauren on julkaissut Twitterissä usein paljastavia otoksia ja toiset ihmiset ovat paheksuneet niitä. Joidenkin mielestä nainen on tunkenut itsensä kuvissa liian tiukkoihin vaatteisiin. Useimpien silmään Lauren on kuitenkin varsin ”kuuma tapaus” ja moni ihmetteleekin, miksi neitokainen saa niin rankkaa kritiikkiä osakseen. Myös naisen ystävät ovat usein puolustaneet häntä julkisesti.