Naiset antoivat säälisuudelmia – epätoivoinen taktiikka onnistui hienosti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni mies voi olla salaisesti hellyydenkipeä varsinkin, jos ei ole vakituisessa suhteessa. Jotkut ratkaisevat asian yhden illan suhteilla. Kaksilahkeiselle löytyy myös toisenlainen tapa saada ihokontaktia naisen kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Oman epätoivoisuuden tunnustaminen voi esimerkiksi toimia käytännössä. Nyt eräs losangelesilainen mies on testannut heikkouden myöntämisen voimaa ja mennyt seisomaan kadulle huumorimielessä tunnustuskyltin kanssa. Verkkovideolta näkyy, että Blake Grigsby saa sen ansiosta useita suudelmia kauniilta neitokaisilta.

Miekkosta tulee jututtamaan myös mies, joka pyysi pilailijaa kertomaan, mikäli temppu toimii. Grigsby näyttää onnistuvan kiinnittämään tyttöjen huomion, sillä hänelle suorastaan satelee suudelmia. Ei huono strategia, vai mitä?