Söpöin radiohaastattelu koskaan? Pikkutytöt kertovat ”pahasta” tempauksestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin valokuvia, joissa nähdään miten pikkulapset ovat tehneet tuhojaan – usein tietämättään tai uteliaisuuttaan. Kaikille lapsille sattuu varmasti monia tällaisia ylilyöntejä, mutta harva pääsee kertomaan niistä radiossa. Eräs pikkutyttö pääsi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa on saanut kovasti huomiota pikkutyttö, joka sai ystävänsä kanssa ajatuksen leikata hiuksia. Kolmevuotias Eva ja viisivuotias Sadie saivat neuvokkuutensa ansiosta käsiinsä sakset, joilla toinen leikkasi ystävän hiuksia.

Lopputulos oli kuitenkin kaikkea muuta kuin tyylikäs, koska hän leikkasi vahingossa hieman liikaa. Tytöt kertoivat tarinansa WNPR-kanavan Jeff Cohenin tekemässä radiohaastattelussa, joka julkaistiin verkossa.

– Kun olin valmis ja laitoin sakset takaisin ja olin ihan, että o oou. Tämä on paha, paha, paha, paha, tyttö kertoi värikkäässä tarinassaan.