Chris Brown lopetti vieroitushoitonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Chris Brown hakeutui hiljattain Malibulaiseen vieroitushoitolaan osallistuakseen siellä erityisesti vihanhallintakurssille. Nyt hänen kerrotaan lopettaneen vieroitushoitonsa ja jatkavan parantumisprosessia avopotilaana.

Miehen tulee pian myös suorittaa yhdyskuntapalveluksensa Los Angelesin alueella. E! Newsille lausuntonsa antanut edustaja kertoo Brownin arvostavan suuresti saamaansa tukea ja rohkaisevia sanoja. Miehellä on todettu useasti ongelmia äkkipikaisuutensa kanssa. Taipumusta hoidetaan psykologin kanssa keskustellen.

Chris Brown pidätettiin hiljattain Washington DC:ssä toisen miehen pahoinpitelystä epäiltynä. Lisäksi tähti on edelleen ehdonalaisessa ex-tyttöystävänsä Rihannan törkeästä pahoipitelystä, joten yksikin laittomuus voi passittaa hänet pitkäksi aikaa vankilaan.

Chris Brown kuuluu musiikkimaailman lapsitähtien joukkoon, sillä hän sai ensimmäisen levytyssopimuksensa jo 12-vuotiaana. Poppari ei omasta mielestään ole mennyt niin sanotusti pilalle sen vuoksi. Tähti on ollut aikuisiällään useita kertoja ongelmissa lain kanssa. Hän sai syksyllä myös sydänkohtauksen studiollaan, koska hän oli lopen uupunut kuuluisuuteen ja häntä koskeviin vihapuheisiin.