Claudia aikamoinen näky kaupungilla – ei tainnut löytää niukempaa asua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani tunnetaan Miamin rantababena, joka vilvoittelee usein muotojaan kyseisen kaupungin kuuluisimman rannan vesissä. Tähti päätyy verrattain usein valokuvattavaksi auringonottopuuhissa tai muuten vähissä pukeissa.

Nyt Claudia kuvattiin poikkeuksellisesti uimarannan sijaan kaupungilla Miami Beachilla, jossa hän näppäili innostuneesti kännykkäänsä. Claudian asuvalinta oli tuttuun tapaan osunut hieman niukemmalle puolelle.

31-vuotias Claudia Romani on syntyjään italialainen neitokainen, joka muutti teini-ikäisenä Tanskaan ja myös opiskeli aikoinaan Britanniassa. Sittemmin julkkis päätyi Yhdysvaltoihin, jossa on kertonut viihtyvänsä hyvin. Malli on ikuistettu muun muassa FHM, Maxim, GQ ja Playboy -lehtien kuviin.