Tätä kohtausta et nähnyt Nälkäpeli-elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samannimiseen menestyskirjaan perustuva Nälkäpeli -elokuvan jatko-osa saa Suomen ensi-iltansa 20. marraskuuta. Jo ennakkoon kriitikoidenkin ylistämän Nälkäpelit: Vihan liekit -elokuvan pääosissa nähdään jälleen kerran Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth ja Elizabeth Banks.

Jatko-osaa odotellessa sarjan fanit voivat sammuttaa nälkäänsä esimerkiksi lukuisten parodiavideoiden avulla. Nyt Youtuben Official Comedy -kanavalla on julkaistu Katniss Everdeen Kills Everything -video. Kuten ”Katniss tappaa kaikki” -videon nimestäkin voi olettaa, sitä ei voi suositella aivan heikkohermoisimmille katsojille.

Videolla Nälkäpeli-elokuvan kohtausten sekaan on leikattu muita videopätkiä niin, että Jennifer Lawrencen esittämä Katniss-sankaritar näyttää ampuvan jousipyssyllään joukon muista elokuvista ja sarjoista tuttuja hahmoja. Katnissin jousien lävistämänä kohtalonsa kokevat muun muassa Taru sormusten herrasta, Braveheart, Game of Thrones, Indiana Jones ja The Walking Dead -hahmot.