Joanna Krupa keimaili bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolalaisamerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa, jossa hänen kerrotaan paraikaa tappelevan kohupuuma Brandi Glanvillen kanssa. Taannoin Krupa ikuistettiin miamilaisella uima-altaalla joogapuuhissa.

Nyt Joanna on nähty jälleen uima-altaalla Christina-ystävänsä seurassa. Neitokainen oli verhonnut muotonsa oranssiin bikiniasuun, joka imarteli täydellisyyttä hipovaa vartaloa. Krupa viihtyy kuntosalilla treenien parissa, eivätkä kuntoilun tulokset jääneet paparazzeilta huomaamatta.

Viime kesänä naimisiin mennyt Joanna Krupa on osallistunut aikoinaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Neito on myös juontanut Puolen Huippumalli haussa -ohjelmaa. Kaunottarella on Marta-niminen sisko, jonka kanssa häntä on tituleerattu seksikkäimmiksi mallisiskoiksi. Krupa on avioliitossa bisnesmies Romain Zagon kanssa.