Kaliforniaa kuvattiin vuoden ajan – tässä upea tulos

Matkailu · Terhi Piiroinen

Verkossa julkaistut time-lapse -videot esittelevät maisemia ja kaupunkeja usein uskomattoman kauniilla tavalla ja upean musiikin kera. Näiden videopätkien kautta pääsee sukeltamaan eri paikkoihin helposti ja samalla voi nähdä lyhyessä ajassa enemmän.

Nyt Ryan Killackey on saanut päätökseen projektin, jossa hän kuvasi Kalifornian osavaltiota vuoden ajan. Hän editoi kokoamalleen videosarjalle yhteensä yli 300.000 valokuvaa, ja nyt sarjan ensimmäinen osa on julkaistu verkkoon.

Ällistyttävä video esittelee Kalifornian kauneimmat hetket ja maisemat aina tunnetuista maamerkeistä villiin erämaahan. Videolla nähdään Los Angelesin Downtownin läpi kulkevan 101-tien vilinää ja San Franciscon Fisherman’s Wharfin rannasta lähteviä laivoja. Samalla kurkistetaan osavaltiota halkovien kanjonien päälle ja Tyynen valtameren rantaviivalle.