Miehille omat siveysvyöt – näillä sukuelin pysyy kurissa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin naisille tarkoitetuista turva-alushousuista, jotka estävät ventovieraiden pääsyn neitokaisten pöksyihin. Turvavarustetta on verrattu entisajan siveysvyöhön, sillä niitä on liki mahdoton saada pois päältä tai rikkoa pukemisen jälkeen. Nyt markkinoille on tullut myös miesten oma siveysvyö.

Kuva: CB-X
Kuva: CB-X

Kyseessä ei ole vitsi, vaan loppuun saakka ajateltu ja suunniteltu tuote. Miesten siveysvöitä myyvä yritys CB-X kehuu olevansa markkinoiden johtava siveysvyövalmistaja, ja heidän listoiltaan löytyy sukuelimen ympärille puettavia turvavarusteita lukuisilla eri kokovaihtoehdoilla ja värisävyillä. Miesten siveysvöissä on erillinen lukko ja reikä virtsaamista varten.

Kuva: CB-X
Kuva: CB-X

Yrityksen mukaan vyön avulla voidaan estää sopimaton sukuelimen koskettelu, mutta myös tuoda lisäkiihoketta makuuhuoneleikkeihin. Entisaikaan etenkin naisille saatettiin laittaa metallinen siveysvyö, jonka avulla varmistettiin vaimon uskollisuus tai nuoren neitokaisen neitsyys. Kyseiset varmuuslaitteet olivat kuitenkin hyvin epämukavia ja niissä oli vain pienet aukot tarpeiden tekemistä varten.