Näin Venäjällä: Humalainen kaunotar ilman housuja rautatieasemalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Paljastelevia ihmisiä tapaa joskus yllättävissä paikoissa. Taannoin esimerkiksi Tampereen rautatieaseman odotushallin penkille nousi alaston nainen, joka herätti ihmisten huomion ammattikorkeakoulun taideperformanssillaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Venäjälläkin sattuu ja tapahtuu. Nyt naapurimaassamme on bongattu Moskovan metroasemalta näky, joka herättäisi varmasti myös täälläpäin huomiota. Humalainen nainen askelsi nimittäin asemalla jalassaan pelkät stringit.

Neitokaisen kulkiessa pakara vilkkuu YouTube-videolla. Hän onnistuu kävellessään kuitenkin jollain ihmeellä pukemaan valkoisen mekkonsa ylleen. Moskovalaiset eivät näytä videolla läheskään yhtä hämmästyneiltä näystä kuin mitä voisi olettaa.