Petri Nygårdilta tänään uusi levy: ”Valmis mihin vaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään julkaistava Petri Nygårdin uusin albumi Valmis mihin vaan on rääväsuun seitsemäs studiolevy. Uudella levyllä kuullaan Petrin seurana esimerkiksi Jukka Poikaa ja Toni Wirtasta. Levyltä jo julkaistujen sinkkujen videoita on katsottu Youtubessa yhteensä lähes kaksi miljoonaa kertaa.

– SIINÄ ON UUSIN TAIDETEOS!! OO TIÄXÄÄ VALMIINA IHAN MIHIN VAA, SIIS IHAN MIHIN VAA!!1! MÄÄ OON TÄSTÄ HELEVETIN YLPEE, Petri Nygård kommentoi isoja kirjaimia säästelemättä.

Levyn rajoitettu CD-painos on toteutettu upeana 3D-versiona ja mukaan on pakattu tarvittavat lasit. Petri juhlistaa levyn julkaisua perjantaina 15. marraskuuta faniensa kanssa verkkosivujensa livevideostreamilla, jonka aikana levyä voi kuunnella yhdessä Petrin kanssa ja esittää hänelle kysymyksiä Twitterin ja Facebookin välityksellä #valmismihinvaan –tagilla.