Nyt sattui Zac Efronia leukaan – onnettomuus kuin Kummeli-sketsistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisessa Kummeli-sketsisarjassa on nähty aikoinaan toistuva sketsi, jossa Juhaa sattui leukaan. Tosielämässäkin voi ihmistä joskus sattua leukaan, mikäli hän sattuu olemaan kömpelö. Näin kävi Hollywood-tähti Zac Efronille.

Huumeongelmien takia uutisotsikoihin viime aikoina päätynyt tähti on nyt nimittäin liukastunut lätäkköön Los Angelesin kotinsa edustalla ja murtanut leukansa. 26-vuotiaan Zacin suu jouduttiin tämän takia ompelemaan kiinni. Hänen kasvoilleen tuli kaatuessa syvä viiltohaava, joka vaati myös tikkejä. Tähden odotetaan toipuvan täysin vammoistaan, uutisoi Radar Online -sivusto.

Kaiken onneksi tähti ei ole tällä hetkellä mukana elokuvaprojekteissa. Efron sai juuri valmiiksi That Awkward Moment ja Neighbors -elokuvien kuvaukset. Hän joutunee kuitenkin lähitulevaisuudessa mainostamaan kyseisiä elokuvia promootiokiertueella. Tähti on deittaillut jo jonkin aikaa näyttelijätär Lily Collinsia. Efron muistetaan High School Musical -sarjan lisäksi elokuvista, kuten The Paperboy, Parkland, The Lucky One ja Charlie St. Cloud.