Muistatko Renny Harlinin exä Geena Davisin? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat 1990-luvulla seurata tarkasti näyttelijä Geena Davisin tekemisiä, sillä hän oli naimisissa suomalaisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin kanssa. Liitto päättyi lopulta eroon, mutta Geena ehti käydä myös Suomessa tapaamassa Harlinin maanmiehiä muun muassa juhannuksena.

Geena Davis on ollut vuosien ajan poissa julkisuudesta, mutta eilen hänet kuvattiin Los Angelesin Santa Monicassa, jossa Davis käväisi illallisella ystävänsä kanssa.

57-vuotias Geena Davis on Oscar-palkittu näyttelijätär, jonka tunnetuimpiin rooleihin lukeutuvat muun muassa Thelma ja Louise sekä Beetlejuice. Suomalaisille hän tuli tutuksi Renny Harlinin vaimona. Näyttelemisen lisäksi Davis on myös lahjakas jousiampuja. Hän sijoittui vuonna 1999 kansainvälisissä mestaruuskisoissa 300 osallistujan joukosta sijalle 29. Hän oli lisäksi ehdolla Sydneyn olympialaisiin vuonna 2000.