Sekoilujen seuraus? Harry Styles hurmaantui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin laulajan Harry Stylesin flirttailutaipumukset tunnetaan viihdelehtien sivuilta. Nuorukainen mitä ilmeisimmin rakastaa naisia, ja tämä viehtymys saa yhä huvittavampia käänteitä.

Styles ehti vasta lähettää Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrencelle romanttisia viestejä, kun hän on jo iskenut silmänsä toiseen kaunottareen. Poptähti Miley Cyrus on alkanut kiinnostaa Harrya sen jälkeen, kun tämä hämmensi yleisön twerkkaamalla MTV Video Music Awards -tapahtumassa. Styles on ottanut vanhat keinot käyttöön ja laittanut neidolle vikitteleviä tekstiviestejä.

– Ei ole mikään salaisuus, että Harry on pakkomielteisen ihastunut Mileyhyn. Se alkoi, kun tyttö nipisti tämän pyllyä VMA-gaalassa. Pian Harry vitsaili hänestä televisiossa ja pukeutui Cyrusiksi Halloweenina. Lopulta Styles päätti viestitellä hänelle, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Stylesin kerrotaan huolestuneen, ettei popkaunotar vain ottanut hänen pilailuaan tosissaan esimerkiksi Halloween-asun suhteen. Miley on suhtautunut viesteihin rohkaisevasti, joten pari on tekstaillut ahkerasti toisilleen.

Styles on aiemmin deittaillut Taylor Swiftia ja TV-juontaja Caroline Flackia, joka on poptähteä huomattavasti vanhempi. Miehen huhutaan suunnittelevan yhteisbiletystä Miley Cyrusin kanssa, kun laulaja vierailee joulukuussa Los Angelesissa. Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista, koska mies stressaantui tähden tempauksista ja pelkäsi sekoilun vaikuttavan maineeseensa.