Irina Shayk poseeraa bondage-henkisessä kuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläissyntyinen mallikaunotar Irina Shayk tunnetaan erityisesti alusvaate- ja bikinimallina. Neitokainen on työskennellyt esimerkiksi Beach Bunny -vaatemerkille, ja hänet onkin nähty yhtiön lukuisissa mainoskuvissa.

irinashayk16112013

Nyt Irina Shayk nähdään kaunistuttamassa 7-lehden kansikuvaa. 27-vuotias mallikaunotar poseeraa kannessa yllään paljastavat niiteillä koristellut bondage-henkiset rintaliivit. 7-lehden tuoreesta Fantasy-erikoisnumerosta julkaistaan lukuisia erilaisia versioita, joita jokaisessa nähdään eri alojen tähtiä.

Irina Shayk nähdään vuonna 2014 ilmestyvässä Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa. Neitokainen kertoi olevansa innoissaan elokuvadebyytistä ja ihailevansa muun muassa ohjaaja Brett Ratneria. Hän esittää tulevassa elokuvassa supersankari Herculeksen vaimoa.