Joanna Krupa paljasti syömishäiriönsä: ”Laksatiivit olivat helppo tie”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Real Housewives of Miami -sarjasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa on tällä hetkellä onnellinen nainen, sillä hän meni kesällä naimisiin pitkäaikaisen kihlattunsa bisnesmies Romain Zagon kanssa. Krupa on kertonut, että haluaisi synnyttää pian kaksoset.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt vaaleaverikkö on myös paljastanut haastattelussa otteita menneisyydestään. Joannan malliuran alku oli kamppailua painon kanssa, ja neitokainen erehtyi laihduttamaan rankalla tavalla, joka johti syömishäiriöön.

– Lihoin ja minulla oli vaikeuksia pudottaa kilot nopeasti, jotta olisin päässyt eteenpäin unelmassani tulla malliksi. Olin 20-vuotias, eikä minulla ollut mitään hajua siitä, miten laihduttaa, joten laksatiivit olivat helppo tie. Onneksi en vahingoittanut itseäni ja lopetin, kertoi Joanna Krupa People-lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Joanna Krupa haluaisi synnyttää kaikki lapsensa kerralla, joten hän toivoo kaksosia. Mieluiten tähti haluaisi sekä pojan että tytön. The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa neitokaisen on nähty riitelevän viime aikoina entisen parhaan ystävänsä Lisa Hochsteinin ja Brandi Glanvillen kanssa.